Villa ‘LES MESANGES’

Villa ‘LES MESANGES’
Deze grote villa ligt in de wijk ‘Domaine de la Pinede’, een van de mooie villawijken van La Croix Valmer. Het is een ideaal vakantiehuis met eigen zwembad , zeezicht, en totaal 5(!) slaapkamers. De tuin grenst aan een groen dalletje waar onder de bomen een zitje gemaakt is in de natuur.

Het bijzondere van dit huis is dat het bestaat uit drie aparte woningen met ieder een eigen voordeur: Het hoofdhuis is op de eerste verdieping en heeft ruime woonkamer (zie foto) een aparte keuken , drie slaapkamers, twee met dubbelbed en een met stapelbed en een badkamer met ligbad. Op de begane grond bevinden zich twee zelfstandige apartementen. Deze hebben ieder een eigen voordeur, eigen kamertje met open keuken, een eigen aparte slaapkamer met dubbelbed en ook ieder een badkamertje met douche en toilet. Ideaal dus om met meerdere stellen op vakantie te gaan..Ieder heeft zijn privacy.

Autos kunnen binnen het hek op eigen terrein geparkeerd worden. Het huis beschikt verder over een vaatwasmachine, wasmaschine, TV, en internet aansluiting die alleen gebruikt kan worden in overleg met de eigenaar.

Prijsindicatie
Villa Les Mesanges Huurprijzen per week

Juli / Augustus
ca. € 2.000,00
overige maanden (laagseizoen)
ca. € 1.850,00