Studio Corniche

Studio Corniche
Op de heuvels van Les Issambres ligt Studio Corniche. De studio is comfortabel ingericht en biedt ruimte aan maximaal 4 volwassenen. Het ligt aan een doodlopende weg midden in het groen met een weids uitzicht. Vlakbij bevindt zich het luxe gemeenschappelijke zwembad van waar u een schitterend uitzicht heeft op de baai van St. Tropez.

De studio bestaat uit een woon-slaapkamer met open keuken, een badkamer, een apart toilet en een cabine met een stapelbed (90×200 cm). Het terras heeft veel privacy en is gedeeltelijk overkapt. Gelegen op het zuid-westen kunt u er ‘s ochtends relaxed ontbijten en aan het einde van de dag genieten van de ondergaande zon. Het is een heerlijke plek met voldoende schaduw en heeft een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels.

In de vakantieperiode (begin april tot eind september) zijn er diverse activiteiten van Pierre & Vacances op loopafstand, zoals een bar/restaurant, een winkeltje met heerlijk vers brood, tennisbanen, jeu de boules en een wasserette. Bij de studio is gratis parkeerruimte aanwezig.
Met de auto bent u in enkele minuten in Les Issambres en bij de stranden. Loopt u liever, dan bent u er binnen een half uurtje.

Voor meer info en beschikbaarheid zie de volgende link:
Website van Micazu